© Ulrica Sundqvist (fotograf Johan Gunséus, Umeå, www.gunseus.com)

torsdag 15 mars 2012

Förändringens vindar!

Denna dag har jag fått bevis på bevis att det börjar hända något ute i samhället och bland människor i allmänhet. Det är så underbart att se att vi är på väg åt rätt håll och det kommer att öppna så många nya vägar för alla som kämpar och står upp för den kunskap de har om den nya vägen till läkning.

Lägger ut följande hänvisningar till sidor, där man kan se exempel på vad som är på gång.

* Populära mediumet Terry Evans, känd från tv-programmet Det okända i Sjuan, får egen frågesida i Aftonbladet Söndag. http://blogg.aftonbladet.se/sondag/2012/03/terry-evans-ny-profil-i-sondag

*Världsberömd hjärtkirurg talar ut om vad som egentligen orsakar hjärtsjukdom http://www.kostdemokrati.se/scoop/2012/03/13/varldsberomd-hjartkirurg-talar-ut-om-vad-som-egentligen-orsakar-hjartsjukdom/

*Barn bör äta mer ekologisk frukt och grönt  http://svtplay.se/v/2740362/barn_bor_ata_mer_ekologisk_frukt_och_gront

Det kollektiva medvetandet har verkligen börjat svänga nu, så håll i er. Känns så fantastiskt roligt för det bäddar för en ljus framtid med hälsa och läkning på många plan.

Så är det något speciell fråga som ligger dig varmt om hjärtat, där du känner att vi människor måste skapa förändringar. Engagera dig och var med och hjälp till. Det är våra barn det handlar om, deras framtid, hälsa och fortlevnad. Detta kan inte gå nog fort, därför Moder Jord är kraftigt påverkad och hon behöver vår hjälp och den bästa hjälpen är att börja förändra dig själv och därefter påverka din omvärld att förändras.

De viktigaste sakerna för mig är
* att alla börjar ta mer ansvar för sig själva och sitt liv, hur man lever och hur man använder de resurser vi får av jorden. Vi måste minska vårt slöseri och onödiga handlande av saker i stor skala. Vi behöver inte en bråkdel av det vi köper, för att överleva.

* Ställa om kosten och äta det som är så naturligt som möjligt men framför allt inte äta i de mängder som vi äter idag. Vi vräker i oss massor för att vi inte står i kontakt med vår fysiska kropp och därmed är medveten om vad den vill ha och hur mycket. Sedan springer alla på gym för att försöka ta bort allt som man stoppat i sig????????? Vi behöver inte ens en tredjedel av allt som vi stoppar i oss varje dag. Det är ett slöseri med Moder Jords resurser och en enorm belastning för jorden att producera all mat. Djur behandlas illa pga stress att producera fram mat i tid. Dessutom skiter vi ut allt detta som vi stoppat i oss och som blir till stort avfall som skall tas hand om.

*Använd alternativmedicin istället för att trycka i dig penicilin och antibiotika som går ut genom urinet och förstör vårt vatten, för att inte tala om alla p-piller. Ta ditt ansvar när det gäller detta. Ät mat och förändra ditt liv så du blir friskare och starkare och de gånger du ändå blir sjuk välj alternativa vägar i första hand.

*Var med och påverka din omgivning! Krafterna är starka nu och vi får den hjälp vi behöver att skapa förändringar inom de områden vi brinner för. Så sätt fart!!

*Börja fundera vad du verkligen värdesätter i ditt liv, är det sånt som du kan köpa för pengar eller finns det annat som är viktigare.

Omställning Sverige har lokalgrupper du kan vara med i och lyfta och engagera dig i de frågor som är viktiga för dig. Här är länken till deras hemsida  http://transitionsweden.ning.com/

Fjärilen är vår största förändringssymbol, så när den dyker upp i ditt liv i någon form så vet du att saker är på gång och förändringen kommer i ditt liv!Kom och var med i det som händer nu, för det är fantastiskt på många plan. Lämna det gamla och följ med i det nya!

Ljus och kärlek!  /Ulrica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar