© Ulrica Sundqvist (fotograf Johan Gunséus, Umeå, www.gunseus.com)

onsdag 25 april 2012

Det lilla barnet inombords

Just nu håller jag på att arbeta mig igenom en massa känslor som jag fortfarande bär på inombords utifrån upplevelser jag haft i min uppväxt. Jag har en del mönster som jag inte lyckas bryta och kommit fram till med mina vägledares hjälp att det sitter i mitt inre barn. De senaste dagarna har jag bett Jungfru Maria, som är barnens beskyddarinna att hjälpa mig att läka alla de sorger, besvikelser och rädslor som mitt lilla barn inombords fortfarande går och bär på och skapar blockeringar som gör att jag inte kan följa mitt hjärta fritt och kärleksfullt. Även bett Maria Magdalena att hjälpa barnet att förlåta och släppa det som varit samt Ärkeängel Rafael att skicka healing till det lilla sköra mig inombords. Ärkeänglarna Gabriel och Jophiel har jag bett att vägleda och upplysa mitt vuxna jag om vad det lilla barnet inombords fortfarande sörjer och gråter över.

Idag under morgonpromenaden fick jag ett stort genombrott och kunde se de känslor och tankar som barnet fortfarande bär på, känner skuld och skam över och utsätter sig för stor självanklagelse pga. Jag tackar ärkeänglarna för upplysningen för nu kan jag fokusera ännu bättre på vad det är som måste släppas och läkas och därmed göra ytterligare framsteg i mitt helande.

Det har varit fantastiska 6 månader av läkning healing och frigörande för mig och jag är så oerhört tacksam över att fått denna hjälp. För ju mer jag släpper och frigör, desto mer harmonisk, balanserad och fridfull blir jag både i mitt inre och i mitt yttre. Kärleken och tacksamheten växer sig starkare för varje dag och ett lugn sprider sig av trygghet och tillit som jag aldrig tidigare känt. Nu börjar jag förstå vad livet är för något och vad det handlar om. Dessutom kan jag se vilken ångest och stress man dagligen levt i tidigare. Inte konstigt att den fysiska kroppen inte fungerat som den ska, aldrig haft någon ork och energi, alltid fylld av värk och smärta som hela tiden flyttar på sig. Att hela tiden kastas mellan den ena och andra förtvivlan. All grubblande över det som varit och för morgondagen. Tillslut var jag så inne i det hela, att hade jag inte problem så skapade jag dem i mitt huvud, bara för att vara förberedd på det som komma skall.

Inget mer sånt nu, bara frid  och ro. Ett lugn som först känns som en uppgivenhet och förlust men som sedan vänder till en balanserad tillvaro av kraft och styrka. När man förlorat alla strider man kämpat mot skulle hända, då finns inget kvar att oro sig för och vet ni vad, livet fortsätter sin gilla gång ändå, helt obrydd om min existens och vad som hänt mig.

Naturen var min räddning i min uppväxt, naturen blev min räddning som vuxen. Läkningen finns i naturen. Svaren finns i naturen. Kärleken finns i naturen. Gå ut och finn dig själv. Gå ut och finn ro, harmoni och frid. Gå ut och läk och förändras till ditt gudomliga sanna jag som bara väntar på dig. Gå ut och prata med Moder Jord. Gå ut och prata med Universum. Be dem att hjälpa dig att frigöra dig från alla bojor, alla rädslor, alla krav, alla måsten. Be dem om hjälp att läka, helas och släppa allt som hindrar dig från att vara lycklig och fridfull. Gå ut och be, de väntar, de lyssnar och de besvarar dina böner om ett bättre och rofyllt liv fyllt av kärlek, glädje, harmoni, balans, hälsa, tillfredsställelse och självförverkligande av ditt sanna jag.

Ljus och Kärlek!  /Ulrica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar