© Ulrica Sundqvist (fotograf Johan Gunséus, Umeå, www.gunseus.com)

måndag 4 juni 2012

Let go and let God


Mitt liv rullar i 130 nu, snabbt snabbt. Kämpar hårt med att jorda mig och låta mina rötter stå stadiga i de vindar som blåser. Allt är positivt just nu men det är konstigt hur jag bättre klarar av att stå i svårigheternas blåst än när det händer bra saker. Kontrollbehovet och rädslan som jag kämpat så hårt för att de ska försvinna finns plötsligt där igen, som gubben i lådan dök de upp. River mitt hår och frustrationen bubblar upp inom mig. Varför, allt det som sker är bra! Jag vet i mitt hjärta hur fantastiskt allt kommer att bli. Varför är det då så himla jobbigt att följa med flödet och se vart livet för en? Varför är det så svårt att känna tillit, när man inte vet vart man är på väg? Alla tidigare gånger man försökt styra och kontrollera livet har det inte blivit så positiva erfarenheter av, så varför inte bara släppa denna gång och se vad som händer.

Det är verkligen en berg- och dalbana, varje dag, från frid till totalt kaos, till frid igen. Det är livet i allra högsta grad. Det är när man kan hantera detta och tillåta sig att ta emot alla förändringar och möjligheter som kommer till en som man kan börja leva. Känn friden, öppna upp och ta emot möjligheterna, surfa på Guds andetag av kärlek som i vågor för en mot lyckan och självförverkligandet.

Det kommer att bli mycket böner denna vecka, det kan jag lova! För jag kommer att behöva mycket stöd i allt som jag ska gå igenom nu. Det är 16 år sedan jag var i min första stora livsomställning och det var en mindre trevlig upplevelse. Nu har jag kommit längre i mig själv och min utveckling, så nu borde jag kunna klara detta och genomföra det på ett mycket bättre sätt. Det kanske är just därför allt händer nu och på samma gång.Universum säger; ”- Ulrica här kommer en chans till, gör det bättre denna gång, känn tillit och följ med dit vi visar att du ska gå. Gör det i glädje och av kärlek, gör det i tillit och med framtidstro. Ta en dag i taget och svara an på det som kommer, en sak i taget. Tänk inte bakåt, tänk inte framåt, tänk nu och bara nu. Helst vill vi att du inte använder dig av dina tankars forcerande kraft, utan bara är, njuter och älskar varje sekund av denna resa.”

Avslutar med Doreen Virtue’s vägedning för denna vecka, även inläggets rubrik.

LET GO AND LET GOD!


Ha en underbar vecka på alla sätt!


Ljus och kärlek!   /Ulrica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar