© Ulrica Sundqvist (fotograf Johan Gunséus, Umeå, www.gunseus.com)

torsdag 1 november 2012

HSP-artikel Aftonbladet c/o Hannah Amanda

Så där ja, då var nästa intervju publicerad. Denna gång i Aftonbladets nya bilaga c/o Hannah och Amanda. Denna artikel handlade om HSP med inriktning mot relationer och kärlekslivet. Tidningen finns att köpa i affärerna fr o m idag den 1 november. OBS!omslaget är från förra numret.

Förra veckan satt jag intervju med Allers. Den intervjun blev jättebra. Jag blev så nöjd med det som skrivits, så nu håller jag alla mina tummar att även den artikeln kan vara till hjälp för människor som lever med HSP. Hemmets Journal ringde mig dagen efter men när de hörde att jag redan gett en intervju till Allers så drog de sig ur, då det är deras konkurrent :)

Skrivandet ligger nere för tillfället då jag kämpar med min hälsa och ätandet. Varit in på VC idag och lämnat ytterligare prover, en massa för allergier samt kortisol. Nu ber och hoppas jag på att det kommer något ljus i tunneln av detta, annars så vet jag inte vad jag gör för vikten fortsätter neråt och mina njurar skriker och gör ont. Eller, jag vet vad jag ska göra då, det
som jag egentligen skulle gjort först men som min ekonomiska situation sätter lite bromsar för, ta hjälp av den alternativa medicinens diagnostik. Det är så himla synd att vi måste betala alla de kostnaderna själva. Börjar verkligen bli dags att på allvar kunna få subventioner på att gå och få hjälp av alternativa läkeformer. Vi som är sjuka behöver det och den traditionella sjukvården behöver ha den avlastningen för de kommer inte att klara av det ökande trycket av människor som behöver läkning och healing på så många olika plan. Synd att det ska vara så himla svårt att kunna öppna upp sig och samarbeta. Det drabbar oss alla.

Ljus och kärlek!  /Ulrica


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar