© Ulrica Sundqvist (fotograf Johan Gunséus, Umeå, www.gunseus.com)

fredag 27 juli 2012

DELFINEN – i det stora havet


Idag när jag jobbade var jag på affären med min brukare. I filmhögen fastnar mina ögon på en film och jag känner direkt att den måste jag ha och jag är den som aldrig brukar köpa filmer för jag tycker det bara är slöseri med pengar. Filmen heter DELFINEN – i det stora havet och är baserat på en bästsäljande barnbok av författaren Sergio Bambarén.

Budskapet är helt fantastisk, om att följa sitt hjärta och sina drömmar trots omvärldens motstånd. Att hitta den sanna meningen med sitt liv. Om att bryta sig ur regler och måsten som socialiseringen fostrat oss i samt att ge sig ut och möta sina rädslor och hänge sig åt lek och glädje. ATT LEVA! Trots alla faror som finns runt omkring oss.

Jag är så himla glad och lycklig att jag fick till mig denna film och hela vår familj har sett den i kväll. Den är för alla vuxna som barn. Yngre barn behöver ha sällskap då det är lite otäckare scener ibland som visar på kraften att möta sin rädsla och vad som kommer ur det om man gör det. Den kommer att lära min son att följa sitt hjärta och sina drömmar och att det är den rätta vägen och jag kommer att uppmuntra honom till detta precis som jag önskat att mina föräldrar gjort för mig.

Filmen har allt som vi nu ska lära oss igen, att ta kontakt med vårt hjärtas vägledning och känna tillit att våra liv kan bli så mycket bättre om vi följer det som hjärtat säger till oss. Att det finns en högre kärleksfull kraft som vill visa oss vägen genom vårt hjärta till ett mycket mer kärleksfullt, lyckligt och innehållsrikt liv.

Vi indigobarn och kristallbarn som alltid stått utanför normen och gått våra egna vägar och slagits för vår rätt att vara den vi är med en tro på en mer kärleksfull och tillåtande värld, kommer att känna igen oss så mycket i denna film. Det gjorde jag.

Den kan egentligen inte i ord beskrivas utan man måste se den med sina ögon och känna in budskapet i sitt hjärta. Så tveka inte – SE DEN! Se den själv oavsett ålder, se den med dina barn och barnbarn. Lär ut sanningen om livet och hur det ska levas.

Jag köpte min på Ica för 59 kr men den kan också köpas på Ginza för 49 kr. http://www.ginza.se/product/Delfinen-i-det-stora-havet/322384/ 


Ljus och kärlek!   /Ulrica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar