© Ulrica Sundqvist (fotograf Johan Gunséus, Umeå, www.gunseus.com)

måndag 27 februari 2012

Den inre källan

Mina hjälpare har envist försökt påkalla min uppmärksamhet att jag måste vända mig inåt och "leta djupare" som de säger. Jag har inte riktigt förstått vad de menat, så igår kväll satte jag mig ner och bad änglarna hjälpa mig att förstå detta. Ber man så får man och plötsligt så kom budskapet klart och tydligt för mig i mitt inre. När vi behöver hjälp så väljer jag för det mesta att vända mig utåt med bön och Reiki, vilket i sig inte är fel. Det som de ville få mig att förstå var att jag har en källa i mig där jag står i direkt kontakt med universum och den Gudomliga kärleken och visdomen. Visst, jag har hört detta många gånger men som vanligt så var det först igår som det landade i hjärtat och jag förstod innebörden av det hela. Alla kontakt jag vill ha med universum och Moder Jord går genom mitt inre, där min kontakt är väl beskyddad från yttre påverkan, till skillnad om jag skulle vända mig utåt och försöka få kontakt. Som sagt inget fel i sig det heller men de påpekar att det krävs en hel del beskydd till sådan kontakt så att inte förmedlandet av budskap störs av andra energier. Det är mycket energi som cirkulerar i och runt ens liv och omvärld och man kan liksom ratta in fel frekvenser väldigt lätt men om man går inåt, så kan kontakten ske störningsfritt.
Jätteglad blev jag över detta budskap men då kom nästa frågeställning, hur i hela friden skulle jag göra detta. Jag har jätte jobbbigt att gå ner i mig själv, typ meditation eller bara att sitta och koppla bort min omvärld runt om kring mig. Förmodligen för att jag känner av den oro och obalans som jag många gånger har inom mig. Ibland från mig själv men många gånger är jag väldigt påverkad av min omvärld och jag vet att jag måste jorda mig, balansera mig och rena mig mycket oftare än vad jag gör, för att få ordning på detta. Så jag ska ta itu med det.
Frågan blev då, änglarna hur ska jag kunna gå ner i mig själv till denna källa? Hur gör jag det med den ångest jag känner och inte vill gå in och möta. Måste igenom alla mina lager för att komma ner dit jag ska. Även detta svar kom snabbt och jag blev så full i skratt. För jag har alla verktygen att göra det jag ska göra men jag får liksom inte ihop pusselbitarna.  Reikin! Likaväl som jag skickar ren Reiki till mig själv eller skickar Reiki för att koppla upp mig mot någon annan energi, kan jag ju skicka Reiki för att koppla upp mig mot min inre källa. Så här i efterhand är allt så självklart, så jag förstår inte varför det är så svårt att bli medveten om hur lätt det egentligen är.
Då kom nästa insikt som landade i hjärtat. Jag har jobbat med Reiki sedan 2001, alltså 11 år och nu först så inser jag att det inte bara är en energi som man kan fylla på med. Utan den energi som håller oss sammankopplade och som möjliggör för en att kunna koppla ihop sig med andra energier. I detta fall visdomen och kärleken som genomsyrar hela universum och hela den här planeten. Som alla som består av denna energi vet, förutom de flesta av oss människor då, som stängt av oss och avskiljt oss från den.

Så nu kommer jag att kunna sätta mig ner och koppla upp mig på ett lätt och smidigt sätt mot det som jag är sprunget ur och som kan hjälpa mig att utvecklas och visa mig vägen inom alla områden av mitt liv och de val som jag ska göra. Nu känns det inte jobbigt att sätta mig ner och gå in i mig själv. För nu har jag ett redskap som är kopplat till alltet och som kan visa mig vägen och leda mig direkt dit jag vill komma. Stort det här, när det väl landat i mitt hjärta och i hela mig! Älskar dessa A-ha upplevelser och jag tackar mina älskade änglar som så snabbt, av nåd och på ett fulländat sätt gav mig hjälpen som jag behövde så väl. Ljus och kärlek till dem och till Er. Önskar er en fantastisk vårvinter med sol, umgänge, glädje och kärlek.  /Ulrica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar